Informatie Zugspitz Arena

Aan de poorten van de Zugspitz Arena, tussen Ehrwald en Reutte, ligt het Tiroolse dorpje Heiterwang incontrato slechts 500 inwoners op een hoogte van 994 metri.   Ons vakantiehuis "Tauern Am See", ligt aan de rand van dit charmante dorpje, weg van alle verkeer en toch maar 5 minuutjes wandelen naar de paeselli kern.

 

De Zugspitz Arena heeft haar naam te danken aan de 2962 metri hoge berg "Zugspitze", dewelke veruit de hoogste berg van Duitsland è, maar waarvan het comparto sciistico op Oostenrijks grondgebied ligt.  Dit gebied bestaande uit 8 dorpjes, staat gekend voor een kindvriendelijke vakantieregio midden in het wondermooie berglandschap hetwelke tal van mogelijkheden biedt voor leuke uitstapjes.  Het stadje Reutte (net buiten dit gebied), met zijn gezellige winkelstraten ligt op een sneeuwbalworp afstand.

Biberwier – Ehrwald – Lermoos – Lahn – Wengle – Bichlbach-Berwang – Heiterwang

Heiterwang,… gekend door de kristalheldere, diepblauwe Heiterwanger See, omringt porta mooie bergen en alpenweiden. Een rustige vakantiedorpje, weg van de hectiek en toch een hele mooie uitvalsbasis voor natuurliefhebbers, sportievelingen en rustzoekers.  In dit dorpje beleeft u een ontspannende vakantie zonder dat u de kans krijgt om zich te vervelen.  Ontdek de charme van Heiterwang in inverno de: de frisse lucht, met de sneeuw bedekte bergen en bevroren meren in het prachtige winterlandschap. De en ligging van Heiterwang, zorgt voor bijzonder veel zonuren in de wintermaanden.  Probeer eens een sneeuwschoenwandeling in dit een schilderachtige winterlandschap.  De sneeuw na onder uw schoenen, de bomen ruisen zachtjes in de Vento it s' avonds zie je de sneeuwvlokjes dwarrelen, genietend op het terras bij kaarslicht.